Nikki Nooteboom

Photographer, Webdesigner, Graphic Designer, Teacher

Als allround fotograaf heb ik de afgelopen jaren mijn eigen stijl ontwikkeld. Die stijl is mede bepaald door mijn persoonlijkheid. Hoe maak ik contact met mensen

De basis voor mijn foto’s wordt altijd gelegd door de mensen waar ik mee werk, we doen het samen. En heel eerlijk: ik hou van mijn werk! Het eindresultaat is afhankelijk van wat je aan relevante informatie uit je klant weet te halen. Elke klant is anders en dat is het leuke!

 

Voordat ik fotograaf was, heb ik een internationaal bedrijf opgezet, geleid en in 2007 verkocht. Daardoor was ik in de gelegenheid te gaan doen wat ik wilde doen: fotograferen! Al snel volgden webdesign – ik had eerder ervaring opgedaan als internet projectmanager – en grafische vormgeving, waar ik masterclasses voor heb gevolgd. Fotografie, webdesign en grafische vormgeving: een geweldige 1-2-3! Steeds werk ik nauw samen met mijn klant

 

Dát is mijn stijl…

Tijdens de shoot voor de docu 'Stille Kracht' van TV West

Tijdens opnames van de film 'The Listening Eye'

Just Reflect

“Je bent een bedrijf gestart en dan komt het moment dat er een Website moet komen. Dat geeft mijn als vreselijke digibeet een klein beetje (lees veel) paniek.
Wat was ik blij met Nikki. Zij heeft mij door dit proces geloodst en hoe……. Met de ideeën die ik had is Nikki aan de slag gegaan en als snel liet ze mij de opzet van mij huisstijl en de website zien. Hoe leuk dat dan ineens alles vorm krijgt. Ook de foto’s die gemaakt zijn voor de website zijn super mooi geworden. Elk facet van het Food, Move, Mind  is via de foto’s prachtig weergegeven.
De samenwerking en communicatie zijn ook fantastisch verlopen. Erg blij met het eindresultaat. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website en deze behoren eigenlijk aan Nikki toe. Dankbaar voor haar geduld en begeleiding in dit proces!!! Het “plaatje” is letterlijk en figuurlijk compleet wat mij betreft.”
Tanja de Swart

Susan Malaika Bailey

“Amazing, Professional and very Dedicated to her craft! Wonderful art and Wonderful person behind the camera!”

Susan Malaika Bailey
Bombilate (band)

Edwin Bruning

“Ik heb een aantal privé lessen bij mevrouw Nikki Nooteboom gedaan en het was zeer leerzaam en fantastisch om te doen. Nikki neemt de tijd om de dingen omtrent fotografie duidelijk en goed uit te leggen en neemt het de volgende les nog even weer door zodat het niet vergeten gaat worden. Af en toe neem ik nog eens een les om up to date te blijven. Ze is zeer flexibel in het maken van afspraken en geeft ook duidelijke uitleg over verschillende modellen camera’s qua instellingen en gebruik.”

Edwin Bruning over Priveles Fotografie

Esther Bolman

“Ik heb twee lessen bij Nikki gevolgd. Nikki voelde gelijk aan waar mijn zwakheden liggen en heeft mij het belangrijkste gegeven wat je nodig hebt….zelfvertrouwen.”

Esther Bolman over Priveles Fotografie

Koachz

Nikki is een fantastisch mens en geweldige kunstenaar. Ze weet altijd een ontspannen situatie neer te zetten die professioneel uitpakt. Ze weet de juiste setting te creëren voor elke gelegenheid en is in staat om karakter en persoonlijkheid beeldend weer te geven.

Eelco Scheltinga

DAMON

“Fijne samenwerking. Door haar gedegen systematische voorbereiding, gedrevenheid en oog voor detail, heb ik ’t resultaat gekregen wat ik wilde.”

Peter Zwerver

Gewoon Pleun

“Nikki en ik hebben al heel wat projecten samen gedaan het afgelopen jaar en ze is elke keer weer professioneel, creatief en flexibel gebleken! Ik zou Nikki bij iedereen aanbevelen en hoop nog veel met haar samen te kunnen werken. Een fotograaf van topniveau. Keep it up!”

Pleunie de Wit