Julie Makri

“I couldn’t imagine the amount of information I could learn in just two hours! Can I give a ten instead of five?” (les in het Engels)

Anne Janse (particulier)

“Nikki reageerde heel snel en dacht direct mee over mijn verzoek. Ze wist mijn gevoel, wat ik graag vast wilde leggen, in beelden te vangen. Wow! Knap dat dat gelukt is, want normaal gesproken ‘bevries’ ik bij het maken van foto’s. Super blij met de samenwerking en de professionele manier waarop Nikki mij kon laten ‘ontdooien’ voor de camera :)”
Anne

Anne Janse

Studio De Keuken

“Wij hebben een tweetal keer met Nikki mogen werken mbt. een foto reportage van een evenement alsook het verzorgen van de fotografie tbv. onze websites.

Wij zijn erg te spreken over Nikki’s gevoel voor compositie,timing & momentum, alsook haar gave om een fly on the wall te zijn gedurende sessies. Tel daar bij op een snelle service en -verwerking van terugkoppeling mbt. selectie / bewerkingen en you get the picture (pun intended :-)). De resultaten spreken voor zich!

Wij kijken uit naar de volgende samenwerking!”

Gewoon Pleun

“Nikki en ik hebben al heel wat projecten samen gedaan het afgelopen jaar en ze is elke keer weer professioneel, creatief en flexibel gebleken! Ik zou Nikki bij iedereen aanbevelen en hoop nog veel met haar samen te kunnen werken. Een fotograaf van topniveau. Keep it up!”

Pussy Lovers

“Nikki is een bekwaam, enthousiast en bovenal betrokken webdesigner en fotograaf. Zij zet dat stapje extra om tot een herkenbaar en uniek product te komen”

Judith van Tartwijk

Al een tijdje volg ik privé-lessen bij Nikki. Serieus iedere keer een feestje. Waarom? Al vanaf dag één klikt het; Nikki schat direct in wat je niveau en je leerbehoefte is. Door de één op één benadering leer je enorm snel. Soms ook lastig; je kan niet wegduiken achter medecursisten. Nikki blijft namelijk doorgaan totdat je het snapt/ziet. Maar juist daardoor leer je zoveel. Bijvoorbeeld het bespreken van je ‘huiswerk’.

Door de visie van Nikki op je foto’s ga je steeds betere foto’s maken. Tijdens de lessen spreken we ook over de ‘randvoorwaarden’: waar loop je tegen aan bij klanten, welke objectieven passen het beste bij jouw werkstijl, hoe ontdek je jouw ‘handtekening’, etc. Last but not least: ik loop iedere keer enorm gemotiveerd weg, zin om weer een stapje verder te gaan in de fotografie. Kortom, ik heb aan Nikki echt een mentor. Een aanrader voor iedereen die vooruit wil, nieuwe dingen wil leren en het mooie van fotografie wil ontdekken.

Judith van Tartwijk over Priveles Fotografie

Heleen Heithuis

“Nikki, dank voor je gedreven inzet, een prachtig eindresultaat; je hebt me juist ingeschat en een beeld gecreëerd dat bij mij past. Knap!”

Kenturah’s Kitchen

“Website laten maken voor jazztrio Kenturah’s Kitchen. Prettige samenwerking! Nikki denkt goed mee, komt met suggesties en weet goed wat kan, wat niet kan, wat technisch handig is en wat de huidige ‘stand van zaken is’ in de websitewereld.

Ondanks de chaotische communicatie van onze kant is het allemaal behoorlijk soepel verlopen. Dank je wel Nikki!”

Kapsalon @Uzz

“Nikki is echt met recht een vak vrouw. Het inzicht en het aanvoelen van wat op dat moment speelt in de omgeving en beleving komt dan ook prachtig uit op de foto’s. Ook haar adviezen wat betreft websites kan je aan haar overlaten.

Ik ben een zeer tevreden klant en ook een blij mens met Nikki als mens.”

WZH

“Nikki Nooteboom is met ons alle woonzorgcentra langs gegaan om onze cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers vast te leggen. Het resultaat: mooie, frisse, en kleurrijke beelden voor onze beeldbank èn veel mooie ervaringen rijker! Nikki heeft hart voor de zorg.”

Just Reflect

“Je bent een bedrijf gestart en dan komt het moment dat er een Website moet komen. Dat geeft mijn als vreselijke digibeet een klein beetje (lees veel) paniek.
Wat was ik blij met Nikki. Zij heeft mij door dit proces geloodst en hoe……. Met de ideeën die ik had is Nikki aan de slag gegaan en als snel liet ze mij de opzet van mij huisstijl en de website zien. Hoe leuk dat dan ineens alles vorm krijgt. Ook de foto’s die gemaakt zijn voor de website zijn super mooi geworden. Elk facet van het Food, Move, Mind  is via de foto’s prachtig weergegeven.
De samenwerking en communicatie zijn ook fantastisch verlopen. Erg blij met het eindresultaat. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website en deze behoren eigenlijk aan Nikki toe. Dankbaar voor haar geduld en begeleiding in dit proces!!! Het “plaatje” is letterlijk en figuurlijk compleet wat mij betreft.”

Sam Personal Training

Nikki Nooteboom verstaat haar vak uitstekend. Flexibiliteit, snelle communicatie en kundige adviezen zorgen voor een prettige manier van werken. Ik ben deze ‘vakvrouw’ zeer dankbaar voor het mooie eindresultaat.

Laura

Nikki deelt met veel passie haar liefde voor fotografie tijdens haar 1 op 1 op maat gemaakte fotocursus. Vele “eye-openers” verkregen tijdens deze cursus, bedankt!

LUMC

“Nikki is een ontzettend fijne fotograaf om mee te werken en heeft een prettige professionele aanpak. Tijdens de cursus, bewoog ze zich op bijna onzichtbare manier door de groep heen en wist ze subtiel de mooie momenten vast te leggen. Door haar timing en gebruik van diepte, zijn de foto’s erg sprekend geworden en geven ze een mooi beeld van de dag.

Ook haar flexibele en ontspannen houding stellen we enorm op prijs. Door een strakke planning met het drukken, moesten we een van de foto’s meteen de volgende dag hebben. Gelukkig was dit geen probleem en kon Nikki alles keurig en heel snel aanleveren. Nogmaals bedankt Nikki, we zijn ontzettend blij met de mooie foto’s!”

Mariella Franke
LUMC

Koachz

Nikki is een fantastisch mens en geweldige kunstenaar. Ze weet altijd een ontspannen situatie neer te zetten die professioneel uitpakt. Ze weet de juiste setting te creëren voor elke gelegenheid en is in staat om karakter en persoonlijkheid beeldend weer te geven.

Susan Malaika Bailey

“Amazing, Professional and very Dedicated to her craft! Wonderful art and Wonderful person behind the camera!”

Susan Malaika Bailey
Bombilate (band)

Lucretia van der Vloot

“Nikki is een te gekke grafische ontwerpster en fotografe .. ze heeft voor mijn Theatervoorstelling Lucretia Sings Gladys het juiste beeld te pakken met wat ik voor ogen had .. een platenhoes a la Gladys Knight in de stijl die ze vroeger hanteerden maar toch verplaats naar het heden.. ik ben zeer blij, zeer content .. en de reacties op mijn website, de poster de flyer zijn heel positief . Dankbaar en blij met Nikki .. ze werkt snel . En als ik ik nog wat nodig heb( wat wel eens voorkomt 😉 is ze zeer behulpzaam i ❤️Nikki”

Praktijk De Westduin

“Toen wij Nikki vroegen om voor de praktijk De WestDuin foto’s te maken was dat best en stap en ook een beetje spannend voor ons. Nadat ik had uitgelegd wat de bedoeling was en waar wij de foto’s voor nodig hadden ging Nikki aan de slag. Rekening houdend met onze wensen (ze had goed geluisterd), ons als persoon (wat houterige fotomodellen) en onze patiënten.
En wat blijkt? Nikki kan niet alleen prachtige foto’s maken maar ook nog eens de sfeer haarfijn op de foto zetten en precies dat weergeven wat nou echt belangrijk is. Wij zijn super enthousiast over het resultaat maar misschien nog belangrijker, we krijgen ook  heel veel complimenten  erover.”

Esther Bolman

“Ik heb twee lessen bij Nikki gevolgd. Nikki voelde gelijk aan waar mijn zwakheden liggen en heeft mij het belangrijkste gegeven wat je nodig hebt….zelfvertrouwen.”

Esther Bolman over Priveles Fotografie

Edwin Bruning

“Ik heb een aantal privé lessen bij mevrouw Nikki Nooteboom gedaan en het was zeer leerzaam en fantastisch om te doen. Nikki neemt de tijd om de dingen omtrent fotografie duidelijk en goed uit te leggen en neemt het de volgende les nog even weer door zodat het niet vergeten gaat worden. Af en toe neem ik nog eens een les om up to date te blijven. Ze is zeer flexibel in het maken van afspraken en geeft ook duidelijke uitleg over verschillende modellen camera’s qua instellingen en gebruik.”

Edwin Bruning over Priveles Fotografie

Novagraaf

“Het was erg goed samenwerken met Nikki. Ze zag steeds heel goed en pijlsnel wat er uit de modellen en de locaties te halen was. Op een bepaalde locatie zag ik het zelfs helemaal niet zitten en wist zij het toch zodanig in te steken dat ik erg blij werd van het uiteindelijke resultaat. Door lekker slagvaardig te fotograferen bleven de modellen goed ontspannen en kwamen ze niet zo verkrampt over.”

DAMON

“Fijne samenwerking. Door haar gedegen systematische voorbereiding, gedrevenheid en oog voor detail, heb ik ’t resultaat gekregen wat ik wilde.”