Particulierenfotografie Den Haag en Brabant

Er zijn legio situaties te bedenken die u zou willen laten vastleggen door een professioneel fotograaf. Familiebijeenkomsten zijn vaak een leuk aandenken omdat dan iedereen weer eens bij elkaar is. Tijdens een dergelijke bijeenkomst loop ik rond en maak een levendig en echt verslag.

De meest denkbare situatie is bruiloftfotografie, een belangrijke dag die nogal eens in een waas wordt doorgebracht door het bruidsstel. Mijn bruidsfoto’s zijn een echt verslag van de dag, uiteraard horen de meer staatsieportretten erbij, maar voor mij is dat maar een klein onderdeel die net zo goed gedurende de dag a la minute geschoten kunnen worden.

Een situatie die iets minder voor de hand ligt maar vaak herinnerd wil worden is een uitvaart. Een laatste moment aandacht voor iemand met elkaar. Ook een moment waarbij mensen elkaar soms na enorm lange tijd weer zien. Uitvaartfotografie wordt steeds ‘normaler’ en geaccepteerd. Met mijn ervaring als fotograaf en specifiek als uitvaartfotograaf weet ik mijn werk te doen zonder ‘aanwezig’ te zijn. Neem gerust contact op als je meer informatie hierover wilt.

Uiteraard kun je me ook altijd vragen voor portretten! Alleen, of met een groep. dat kan in mijn studio in Den Haag of ergens op locatie. Ook hierin ben ik weer vooral sterk in de ‘echte’ fotografie; op de juiste momenten spontaniteit zonder geforceerde enscenering, want dat vindt eigenlijk iedereen lastig en niet leuk. Laat mij maar gaan! Geef jij mij dat vertrouwen?

 

Testimonial Anne J.

“Nikki reageerde heel snel en dacht direct mee over mijn verzoek. Ze wist mijn gevoel, wat ik graag vast wilde leggen, in beelden te vangen. Wow! Knap dat dat gelukt is, want normaal gesproken ‘bevries’ ik bij het maken van foto’s. Super blij met de samenwerking en de professionele manier waarop Nikki mij kon laten ‘ontdooien’ voor de camera :)”