Huisstijl ontwikkeling en grafische vormgeving

Als je een bedrijf begint en eenmaal een naam hebt bedacht is vaak een van de eerste dingen die je doet: denken aan de visualisatie ervan. Hoe gaat het eruit zien, welk logo komt er bovenaan mijn website of op mijn visitekaartje te staan? Een belangrijk proces dat allereerst een aantal vragen oproept omdat je de essentie moet zien te bereiken. Als er dan eenmaal een logo is, dan is het zaak er een huisstijl van te maken die eenduidig wordt doorgevoerd in jouw vormen van communicatie.

Ik kan je helpen om jouw wensen duidelijk te krijgen zodat ik dat vervolgens kan vertalen naar een visuele uitwerking. Dat geldt ook voor grafische vormgeving als je al een huisstijl of logo hebt: posters, visitekaartjes, advertenties (digitaal of print), flyers etc.

Een logo alleen ontwikkelen kost: € 750,00 excl BTW. Wil je er een huisstijl van maken dan kost dat € 1.200,00 excl BTW voor het volgende pakket:

* Logo
* Visitekaartje, tweezijdig
* Briefpapier en vervolgpapier (wat je ook digitaal kunt gebruiken in templates)

Mocht je ook fotografie en/of een website nodig hebben, dan kan ik een voordelige pakketprijs maken. Op al mijn diensten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing

DAMON

“Fijne samenwerking. Door haar gedegen systematische voorbereiding, gedrevenheid en oog voor detail, heb ik ’t resultaat gekregen wat ik wilde.”

Lucretia van der Vloot

“Nikki is een te gekke grafische ontwerpster en fotografe .. ze heeft voor mijn Theatervoorstelling Lucretia Sings Gladys het juiste beeld te pakken met wat ik voor ogen had .. een platenhoes a la Gladys Knight in de stijl die ze vroeger hanteerden maar toch verplaats naar het heden.. ik ben zeer blij, zeer content .. en de reacties op mijn website, de poster de flyer zijn heel positief . Dankbaar en blij met Nikki .. ze werkt snel . En als ik ik nog wat nodig heb( wat wel eens voorkomt 😉 is ze zeer behulpzaam i ❤️Nikki”

Heleen Heithuis

“Nikki, dank voor je gedreven inzet, een prachtig eindresultaat; je hebt me juist ingeschat en een beeld gecreëerd dat bij mij past. Knap!”

Just Reflect

“Je bent een bedrijf gestart en dan komt het moment dat er een Website moet komen. Dat geeft mijn als vreselijke digibeet een klein beetje (lees veel) paniek.
Wat was ik blij met Nikki. Zij heeft mij door dit proces geloodst en hoe……. Met de ideeën die ik had is Nikki aan de slag gegaan en als snel liet ze mij de opzet van mij huisstijl en de website zien. Hoe leuk dat dan ineens alles vorm krijgt. Ook de foto’s die gemaakt zijn voor de website zijn super mooi geworden. Elk facet van het Food, Move, Mind  is via de foto’s prachtig weergegeven.
De samenwerking en communicatie zijn ook fantastisch verlopen. Erg blij met het eindresultaat. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website en deze behoren eigenlijk aan Nikki toe. Dankbaar voor haar geduld en begeleiding in dit proces!!! Het “plaatje” is letterlijk en figuurlijk compleet wat mij betreft.”

BewarenBewaren