Nikki Nooteboom

Fotograaf , webdesigner en docent

Fotografie dat technisch perfect is, is zeker belangrijk, maar veel belangrijker is de betrokkenheid van de fotograaf. Het beroep van fotograaf is zoveel meer dan het kunnen bedienen van een camera en het produceren van een technisch hoogstandje. Als persoon achter de camera moet je eerst contact maken met je klant en begrijpen wat die wil en nodig heeft. Hiervoor heb je ook de nodige ervaring als ondernemer nodig.

Voordat ik twaalf jaar geleden fotograaf werd, bekleedde ik verschillende functies bij bedrijven, zoals Consultant werving & selectie, Internet Projectmanager en natuurlijk alle suffe baantje daarvoor waardoor ik vooral veel inzicht heb gekregen. Hierna begon ik met het runnen van mijn bedrijf Puckababy, dat ik in 2007 verkocht om te beginnen met mijn grote liefde: fotografie!

En nu zijn we hier … Mijn enorme ervaring in het vastleggen van identiteit en activiteit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn eigen stijl heb kunnen manifesteren. Een stijl die vooral een commercieel uitgangspunt heeft, doelen van klanten maar op een ‘echte’​ manier gerealiseerd. Het is mensenwerk; mijn klanten, maar vooral de klanten van hen die belangrijk zijn.

Laten we afspreken!

Tijdens de shoot voor de docu 'Stille Kracht' van TV West

Tijdens opnames van de film 'The Listening Eye'

Lucretia van der Vloot

“Nikki is een te gekke grafische ontwerpster en fotografe .. ze heeft voor mijn Theatervoorstelling Lucretia Sings Gladys het juiste beeld te pakken met wat ik voor ogen had .. een platenhoes a la Gladys Knight in de stijl die ze vroeger hanteerden maar toch verplaats naar het heden.. ik ben zeer blij, zeer content .. en de reacties op mijn website, de poster de flyer zijn heel positief . Dankbaar en blij met Nikki .. ze werkt snel . En als ik ik nog wat nodig heb( wat wel eens voorkomt 😉 is ze zeer behulpzaam i ❤️Nikki”

Lucretia van der Vloot

Just Reflect

“Je bent een bedrijf gestart en dan komt het moment dat er een Website moet komen. Dat geeft mijn als vreselijke digibeet een klein beetje (lees veel) paniek.
Wat was ik blij met Nikki. Zij heeft mij door dit proces geloodst en hoe……. Met de ideeën die ik had is Nikki aan de slag gegaan en als snel liet ze mij de opzet van mij huisstijl en de website zien. Hoe leuk dat dan ineens alles vorm krijgt. Ook de foto’s die gemaakt zijn voor de website zijn super mooi geworden. Elk facet van het Food, Move, Mind  is via de foto’s prachtig weergegeven.
De samenwerking en communicatie zijn ook fantastisch verlopen. Erg blij met het eindresultaat. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website en deze behoren eigenlijk aan Nikki toe. Dankbaar voor haar geduld en begeleiding in dit proces!!! Het “plaatje” is letterlijk en figuurlijk compleet wat mij betreft.”
Tanja de Swart

Susan Malaika Bailey

“Amazing, Professional and very Dedicated to her craft! Wonderful art and Wonderful person behind the camera!”

Susan Malaika Bailey
Bombilate (band)

Edwin Bruning

“Ik heb een aantal privé lessen bij mevrouw Nikki Nooteboom gedaan en het was zeer leerzaam en fantastisch om te doen. Nikki neemt de tijd om de dingen omtrent fotografie duidelijk en goed uit te leggen en neemt het de volgende les nog even weer door zodat het niet vergeten gaat worden. Af en toe neem ik nog eens een les om up to date te blijven. Ze is zeer flexibel in het maken van afspraken en geeft ook duidelijke uitleg over verschillende modellen camera’s qua instellingen en gebruik.”

Edwin Bruning over Priveles Fotografie

Esther Bolman

“Ik heb twee lessen bij Nikki gevolgd. Nikki voelde gelijk aan waar mijn zwakheden liggen en heeft mij het belangrijkste gegeven wat je nodig hebt….zelfvertrouwen.”

Esther Bolman over Priveles Fotografie

Koachz

Nikki is een fantastisch mens en geweldige kunstenaar. Ze weet altijd een ontspannen situatie neer te zetten die professioneel uitpakt. Ze weet de juiste setting te creëren voor elke gelegenheid en is in staat om karakter en persoonlijkheid beeldend weer te geven.

Eelco Scheltinga

DAMON

“Fijne samenwerking. Door haar gedegen systematische voorbereiding, gedrevenheid en oog voor detail, heb ik ’t resultaat gekregen wat ik wilde.”

Peter Zwerver

Gewoon Pleun

“Nikki en ik hebben al heel wat projecten samen gedaan het afgelopen jaar en ze is elke keer weer professioneel, creatief en flexibel gebleken! Ik zou Nikki bij iedereen aanbevelen en hoop nog veel met haar samen te kunnen werken. Een fotograaf van topniveau. Keep it up!”

Pleunie de Wit