Weleens fotografieles overwogen?

Loop je al een tijdje te denken om fotografieles te gaan volgen of fotografeer je al een tijdje maar wil je je vaardigheden uitbreiden? Als je houdt van een gerichte en persoonlijk aanpak volg dan privelessen bij mij :-). Ik geef alleen privéles, dat werkt in mijn ervaring het beste en meest doelgericht. De bedoeling is dat je daardoor leert het beste uit jezelf te halen en je niet alleen te focussen op techniek en je camera.

Ik ga je dus niet een kloon van mijzelf maken, want dat kan niet. Mijn diversiteit in fotografie komt omdat alles uit hetzelfde vat komt: ik! En jij gaat jouw vat vinden door allereerst de fotografische basistechnieken te leren, dat klinkt ingewikkeld maar dat is het helemaal niet. Ik laat het je begrijpen. Daarna ga je jezelf ontwikkelen en elke keer als je ergens tegen aanloopt, je je kennis en vaardigheden uit wilt breiden of je wilt eens met me brainstormen, dan maak je gewoon een afspraak voor een les. Sommige studenten komen al jaren bij me!

Voor alle informatie verwijs ik je graag naar de website:

Aantal ervaringen van studenten:

Julie Makri

“I couldn’t imagine the amount of information I could learn in just two hours! Can I give a ten instead of five?” (les in het Engels)

Laura

Nikki deelt met veel passie haar liefde voor fotografie tijdens haar 1 op 1 op maat gemaakte fotocursus. Vele “eye-openers” verkregen tijdens deze cursus, bedankt!

Esther Bolman

“Ik heb twee lessen bij Nikki gevolgd. Nikki voelde gelijk aan waar mijn zwakheden liggen en heeft mij het belangrijkste gegeven wat je nodig hebt….zelfvertrouwen.”

Esther Bolman over Priveles Fotografie

Edwin Bruning

“Ik heb een aantal privé lessen bij mevrouw Nikki Nooteboom gedaan en het was zeer leerzaam en fantastisch om te doen. Nikki neemt de tijd om de dingen omtrent fotografie duidelijk en goed uit te leggen en neemt het de volgende les nog even weer door zodat het niet vergeten gaat worden. Af en toe neem ik nog eens een les om up to date te blijven. Ze is zeer flexibel in het maken van afspraken en geeft ook duidelijke uitleg over verschillende modellen camera’s qua instellingen en gebruik.”

Edwin Bruning over Priveles Fotografie