Weleens fotografieles overwogen?

Heb je weleens overwogen om fotografieles te volgen? Als je houdt van een gerichte en persoonlijk aanpak volg dan je lessen bij mij in de studio. Ik geef alleen privéles. De bedoeling is dat je daardoor leert het beste uit jezelf te halen en je niet alleen te focussen op techniek en je camera. De techniek leer ik je op een heel praktische en logische manier. Voor alle informatie verwijs ik je graag naar de website:

RobbertZ_vrijgezellen_aug16_web-2792

Aantal ervaringen van studenten:

Laura

Nikki deelt met veel passie haar liefde voor fotografie tijdens haar 1 op 1 op maat gemaakte fotocursus. Vele “eye-openers” verkregen tijdens deze cursus, bedankt!

Edwin Bruning

“Ik heb een aantal privé lessen bij mevrouw Nikki Nooteboom gedaan en het was zeer leerzaam en fantastisch om te doen. Nikki neemt de tijd om de dingen omtrent fotografie duidelijk en goed uit te leggen en neemt het de volgende les nog even weer door zodat het niet vergeten gaat worden. Af en toe neem ik nog eens een les om up to date te blijven. Ze is zeer flexibel in het maken van afspraken en geeft ook duidelijke uitleg over verschillende modellen camera’s qua instellingen en gebruik.”

Edwin Bruning over Priveles Fotografie

Judith van Tartwijk

Al een tijdje volg ik privé-lessen bij Nikki. Serieus iedere keer een feestje. Waarom? Al vanaf dag één klikt het; Nikki schat direct in wat je niveau en je leerbehoefte is. Door de één op één benadering leer je enorm snel. Soms ook lastig; je kan niet wegduiken achter medecursisten. Nikki blijft namelijk doorgaan totdat je het snapt/ziet. Maar juist daardoor leer je zoveel. Bijvoorbeeld het bespreken van je ‘huiswerk’.

Door de visie van Nikki op je foto’s ga je steeds betere foto’s maken. Tijdens de lessen spreken we ook over de ‘randvoorwaarden’: waar loop je tegen aan bij klanten, welke objectieven passen het beste bij jouw werkstijl, hoe ontdek je jouw ‘handtekening’, etc. Last but not least: ik loop iedere keer enorm gemotiveerd weg, zin om weer een stapje verder te gaan in de fotografie. Kortom, ik heb aan Nikki echt een mentor. Een aanrader voor iedereen die vooruit wil, nieuwe dingen wil leren en het mooie van fotografie wil ontdekken.

Judith van Tartwijk over Priveles Fotografie

Esther Bolman

“Ik heb twee lessen bij Nikki gevolgd. Nikki voelde gelijk aan waar mijn zwakheden liggen en heeft mij het belangrijkste gegeven wat je nodig hebt….zelfvertrouwen.”

Esther Bolman over Priveles Fotografie