Weleens fotografieles overwogen?

Heb je weleens overwogen om fotografieles te volgen? Als je houdt van een gerichte en persoonlijk aanpak volg dan je lessen bij mij in de studio. Ik geef alleen privéles. De bedoeling is dat je daardoor leert het beste uit jezelf te halen en je niet alleen te focussen op techniek en je camera. De techniek leer ik je op een heel praktische en logische manier. Voor alle informatie verwijs ik je graag naar de website:

RobbertZ_vrijgezellen_aug16_web-2792

Aantal ervaringen van studenten:

Laura

Nikki deelt met veel passie haar liefde voor fotografie tijdens haar 1 op 1 op maat gemaakte fotocursus. Vele “eye-openers” verkregen tijdens deze cursus, bedankt!

Edwin Bruning

“Ik heb een aantal privé lessen bij mevrouw Nikki Nooteboom gedaan en het was zeer leerzaam en fantastisch om te doen. Nikki neemt de tijd om de dingen omtrent fotografie duidelijk en goed uit te leggen en neemt het de volgende les nog even weer door zodat het niet vergeten gaat worden. Af en toe neem ik nog eens een les om up to date te blijven. Ze is zeer flexibel in het maken van afspraken en geeft ook duidelijke uitleg over verschillende modellen camera’s qua instellingen en gebruik.”

Edwin Bruning over Priveles Fotografie

Julie Makri

“I couldn’t imagine the amount of information I could learn in just two hours! Can I give a ten instead of five?” (les in het Engels)

Esther Bolman

“Ik heb twee lessen bij Nikki gevolgd. Nikki voelde gelijk aan waar mijn zwakheden liggen en heeft mij het belangrijkste gegeven wat je nodig hebt….zelfvertrouwen.”

Esther Bolman over Priveles Fotografie