Conceptuele artiestenfotografie

Artiestenfotografie met een verhaal

Een concept heb je al snel nodig als je jezelf als artiest wilt gaan promoten. Je wilt in zo’n concept iets van jouw/jullie muziek in leggen, gericht op de doelgroep en de stijl. Dit is best een intensief proces omdat we samen dan gaan brainstormen en uiteindelijk tot een uitwerking komen die ik ga realiseren.

Deze foto's zijn belangrijk omdat het de kern van je marketing gaat worden en je ze overal voor langere tijd gaat gebruiken om herkenbaarheid te realiseren.

Prijzen zijn in dit geval een beetje lastig te geven aangezien het vooral afhangt van de omvang van het concept, het aantal foto's, visagie en styling, locatie en toepassing van de foto's. Neem gerust even contact met me op om kennis te maken en te kijken wat ik voor je kan doen, naar aanleiding daarvan kan ik een gedetailleerde prijsinschatting maken.

Als je bijvoorbeeld ook livefoto's of een website nodig hebt, dan kan ik uiteraard een aantrekkelijker offerte samenstellen. Op al mijn diensten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.

Ook op zoek naar een webbouwer en/of grafisch vormgever? Dit kan ik ook voor je realiseren.