Grafisch

Grafische vormgeving en ontwerp

Grafische verbeelding van je bedrijf

Als je een bedrijf begint en eenmaal een naam hebt bedacht, is vaak een van de eerste dingen die je doet: denken aan de visualisatie ervan. Hoe gaat het eruit zien, welk logo komt er op mijn website of mijn visitekaartje te staan?

Visualisatie is een belangrijk proces dat allereerst een aantal vragen oproept omdat je de essentie moet zien te verbeelden. Als er dan eenmaal een logo is, dan is het zaak er een huisstijl van te maken die eenduidig wordt doorgevoerd in jouw vormen van communicatie.
Ik kan je helpen om jouw wensen duidelijk te krijgen zodat ik dat vervolgens kan vertalen naar een visuele uitwerking. Dat geldt ook voor grafische vormgeving als je al een huisstijl of logo hebt: posters, visitekaartjes, advertenties (digitaal of print), flyers etc.

Alleen een logo ontwikkelen kost: € 750,00 excl BTW. Wil je er een huisstijl van maken dan kost dat € 1.200,00 excl BTW voor het volgende pakket:
* Logo

* Visitekaartje, tweezijdig

* Briefpapier en vervolgpapier (wat je ook digitaal kunt gebruiken in templates)

Mocht je ook fotografie en/of een website nodig hebben, dan kan ik een voordelige pakketprijs maken. Op al mijn diensten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing