Reserveer je basiscursus fotografie!

De zomer komt eraan en de vakantie ook! Als je je elke keer gefrustreerd afvraagt waarom je foto’s er niet uitzien zoals het plaatje in hoofd, dan wordt het de hoogste tijd voor een privéles basiscursus fotografie! In een les van twee uur ga ik je uitleggen wat het fotografische principe is. Op een heel simpele, nauwelijks technische manier. Ik ga je dan ook vertellen waarom de camera die nu abracadabra voor je is helemaal niet zo belangrijk is: Hij moet gewoon doen wat jij wilt!

Omdat het privéles is, leer je heel snel en kan ik mijn manier van de informatie overbrengen, afstemmen op jouw doel en jouw manier van leren. In een les leer je zoveel! Volg zoveel lessen als je wilt of denkt nodig te hebben, wanneer het jou uitkomt! Er zijn twee locaties waar je mijn lessen kunt volgen: in Den Haag en in Baarle-Nassau. Meer info en je aanmelden: https://www.privelesfotografie.nl