Website ontwikkeling en realisatie

Ik kan me voorstellen dat je denkt: Waar moet ik beginnen? Die techniek! Wat werkt en wat zeker niet? En wat wil ik nou? Het wordt nogal eens gezien als: ach, we zetten even iets online, maar al snel blijkt dat als je je er eenmaal in gaat verdiepen dat het veel meer om het lijf heeft omdat je voor jezelf belangrijke beslissingen moet nemen over hoe je wilt communiceren met je doelgroep. Daar kan ik je bij helpen… Door een goed stappenplan te volgen komen we samen tot een optimaal eindresultaat.

Een basiswebsite door mij laten maken kost € 595,00 excl BTW en bevat de volgende onderdelen:

* Zes pagina’s tekst/beeld
* Incl. blog
* Incl. contactpagina
* Basis SEO (zoekmachine optimalisatie)
* Je levert zelf alle content aan (teksten, foto’s etc.)
* Gemakkelijk uit te breiden met andere functionaliteiten, nu of in de toekomst

Mocht je ook fotografie en/of grafische vormgeving nodig hebben, dan kan ik een voordelige pakketprijs maken. Op al mijn diensten zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing

Just Reflect

“Je bent een bedrijf gestart en dan komt het moment dat er een Website moet komen. Dat geeft mijn als vreselijke digibeet een klein beetje (lees veel) paniek.
Wat was ik blij met Nikki. Zij heeft mij door dit proces geloodst en hoe……. Met de ideeën die ik had is Nikki aan de slag gegaan en als snel liet ze mij de opzet van mij huisstijl en de website zien. Hoe leuk dat dan ineens alles vorm krijgt. Ook de foto’s die gemaakt zijn voor de website zijn super mooi geworden. Elk facet van het Food, Move, Mind  is via de foto’s prachtig weergegeven.
De samenwerking en communicatie zijn ook fantastisch verlopen. Erg blij met het eindresultaat. Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website en deze behoren eigenlijk aan Nikki toe. Dankbaar voor haar geduld en begeleiding in dit proces!!! Het “plaatje” is letterlijk en figuurlijk compleet wat mij betreft.”

Pussy Lovers

“Nikki is een bekwaam, enthousiast en bovenal betrokken webdesigner en fotograaf. Zij zet dat stapje extra om tot een herkenbaar en uniek product te komen”

Kenturah’s Kitchen

“Website laten maken voor jazztrio Kenturah’s Kitchen. Prettige samenwerking! Nikki denkt goed mee, komt met suggesties en weet goed wat kan, wat niet kan, wat technisch handig is en wat de huidige ‘stand van zaken is’ in de websitewereld.

Ondanks de chaotische communicatie van onze kant is het allemaal behoorlijk soepel verlopen. Dank je wel Nikki!”

BewarenBewaren